Trefwoorden vormen de basis

Een trefwoordenonderzoek is vaak het begin van een goede SEO campagne. Veel bedrijven kiezen zelf hun belangrijkste zoekwoorden op basis van gevoel. Ook de kennis van hun eigen handel telt hierin mee. Dit is echter niet de ideale gang van zaken. Idealiter wordt er een gedegen trefwoordenonderzoek gedaan om te bepalen welke trefwoorden verwerkt moeten worden op de website. Mijn ervaring is dat het vaak niet direct de meest voor de hand liggende trefwoorden en combinaties zijn die uiteindelijk voor het meeste succes zorgen.

Trefwoordenonderzoek voor jou uitvoeren

Met mijn jarenlange ervaring ben ik de ideale persoon om dit uit te voeren. Ik verdiep mij eerst in jouw business en ga dan kijken met welke trefwoorden je de grootste kans hebt op succes. Hiervoor zal ik diverse zaken mee laten weten. Na afloop van mijn onderzoek zal ik aan jou rapporteren welke trefwoorden naar mijn idee het beste zijn om op jouw website te verwerken. Deze resultaten vormen de ideale basis om te beginnen met copywriting.

Ben je benieuwd wat voor jouw website de beste zoekwoorden zijn? Neem contact met mij op en we gaan hierover in gesprek.

Contacteer mij over een trefwoordenonderzoek!

Trefwoordenonderzoek ervaring