Copywriting is key!

De content op jouw website is belangrijk voor de vindbaarheid, maar ook voor de bezoekers. De bezoeker is namelijk degene waarvoor jouw site online staat. Deze moet precies weten wat hij kan verwachten en wat er te koop is. Daarnaast vertelt de tekst op een website ook aan Google wat er op deze site te vinden is. Goede copywriting is daarom ook zeer belangrijk.

Copywriting ervaring

Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven van teksten voor verschillende websites en branches. Als een echte copywriter kan ik mij goed inleven in jouw bedrijf. Daarmee zorg ik ervoor dat er goede kwalitatieve teksten online komen, die zullen bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website in Google. Ik zal ervoor zorgen dat de teksten voldoen aan de wensen van Google.

Kwaliteit telt

Vroeger was het belangrijk om teksten helemaal vol te proppen met de belangrijkste trefwoorden. Inmiddels is het toch vooral zaak om de teksten informatief te maken, zodat ze echt toegevoegde waarde bieden voor de bezoekers. De gebruikerservaring is belangrijk voor Google en gaat nog veel belangrijker worden in de toekomst. Daarom is user experience het belangrijkste uitgangspunt van mijn copywriting.

Neem contact met mij op

Copywriting ervaring

Copywriting nieuws