Kies direct voor een betere vindbaarheid!

Wil je snel beter gevonden worden met jouw website? Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  Reviews over SEOProfessor

  Ik ben erg trots op alle bedrijven waar ik in de afgelopen jaren mee heb mogen werken en de resultaten die behaald zijn. Hier zie je wat, een aantal mensen waar ik mee gewerkt heb, over mij te zeggen hebben.
  Florian Baronyai
  Florian Baronyai
  2024-05-23
  Great to work with and patient when it comes to an individual approach. Deep expertise with the latest SEO developments and a strong partner when it comes to organic growth on Google. Highly recommended if you want to achieve real results!
  Mark van der Eng
  Mark van der Eng
  2023-05-12
  Ik vroeg een technische analyse op bij Stefan, en heb een heel uitgebreid rapport ontvangen met stapsgewijs alle punten die aangepast dienen te worden, en hoe. Heel blij mee!
  Sean Guy
  Sean Guy
  2023-05-11
  Stefan is an SEO whizz and someone that I would consider at the top of his industry when it comes to progressive, forward-thinking tactics. Working with him to grow websites in recent times has been an enjoyable experience. We've delivered great results together, and long may that continue.
  Jordy Graven
  Jordy Graven
  2023-05-10
  Als SEO-specialist ben je altijd op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je klanten te verbeteren en hun zoekmachine-rankings te verhogen. En ik moet zeggen, de SEOprofessor doet dat uitstekend! Ik heb met verschillende SEO-specialisten samengewerkt, maar jouw kennis en expertise op dit gebied is ongeëvenaard. De SEOprofessor is niet alleen goed geïnformeerd over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, maar ook hoe je deze effectief kunt toepassen om de online prestaties van je klanten te verbeteren. De SEO-audit die we door jou hebben laten uitvoeren bracht veel inzichten. Ontzettend bedankt!
  Jeroen van den Hoek
  Jeroen van den Hoek
  2021-06-01
  SEOProfessor heeft mij door middel van een mini cursus SEO op weg geholpen met mijn eigen website. Met zijn ervaring, tips en tricks probeer ik maandelijks mijn website te optimaliseren en beter vindbaar te worden. Ik zou SEOprofessor bij iedereen aanraden.
  mark van Marrewijk
  mark van Marrewijk
  2021-04-15
  SeoProfessor is een ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Door COVID-19 moest onze sportschool FunFit dicht. Maar dankzij de expertise van o.a. Stefan ben ik beter zichtbaar op internet dan ooit te voren. Daarnaast ook een hele mooie website gemaakt. Kortom van alle markten thuis! Als ik 8 sterren kon geven had ik er 8 gegeven.
  Bruna Zandvoort
  Bruna Zandvoort
  2021-04-14
  Stefan van SEOProfessor heeft ons heel erg geholpen op het moment dat wij de winkel moesten sluiten vanwege de Corona regels. Dankzij zijn snelle schakelen konden wij direct overgaan tot thuisbezorging en hebben we de schade kunnen beperken.

  Freelance SEO Specialist

  Via SEOprofessor ben ik beschikbaar als Freelance SEO Specialist. In het verleden had ik nooit gedacht dat ik ooit als ondernemer aan de slag zou gaan. Toen Covid-19 de wereld in de greep hield, was mijn baan bij Livefootballtickets.com onhoudbaar. Mijn toenmalige werkgever vond het heel vervelend dat hij mij moest laten gaan en vroeg mij om op freelance basis toch betrokken te blijven bij het bedrijf. Dit was het moment dat ik voor het eerst ben gaan nadenken over een rol als zelfstandige. Inmiddels ben ik al weer een tijdje bezig als SEO freelancer en het bevalt me uitermate goed. Ik heb al diverse klanten mogen helpen bij het verbeteren van hun rankings en de reactie zijn tot op heden heel positief.

  Freelance SEO Specialist in Lisse

  Ben je op zoek naar een Freelance SEO Specialist in Lisse en omgeving? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op. Ik haal veel voldoening uit het helpen van lokale bedrijven met het verbeteren van de vindbaarheid van hun website. Ik ben werkzaam vanuit Lisse, het hart van de Bollenstreek, maar ook voor bedrijven uit andere delen van het land sta ik altijd open! Bij de klanten vanuit Lisse kan ik ook op kantoor komen werken indien gewenst. Klik op de onderstaande button en neem direct contact mij met op voor een vrijblijvend gesprek.

  Google is de place to be voor iedereen die iets zoekt online. Ruim 70 procent van de Nederlanders maakt gebruik van de zoekmachine. Per dag worden er miljarden zoekopdrachten gedaan via Google. Daarom is het belangrijk voor bedrijven om vindbaar te zijn in Google. Als SEO freelancer is het mijn taak om dit te verzorgen. In de afgelopen jaren heb ik twee langdurige loondiensten gehad waarbij ik met veel succes de Google rankings van mijn werkgevers heb verbeterd. Inmiddels combineer ik mijn loondienst met mijn nieuwe titel als SEO Specialist Freelancer.

  Laatste SEO Specialist berichten

  Scholing en ervaring

  Ik heb in mijn werkzame leven nu diverse fulltime SEO functies vervuld, maar ook voor diverse klanten als freelancer mijn werk gedaan. Hierbij vindt u een overzicht met bedrijven waar ik voor gewerkt heb.

  Wat kan ik als SEO freelancer voor jullie betekenen?

  De voordelen van het inhuren van een SEO specialist freelancer voor uw bedrijfsgroei

  In het huidige digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid cruciaal voor de groei en het succes van elk bedrijf. Met miljoenen websites op internet kan het een uitdaging zijn om op te vallen en potentiële klanten aan te trekken. Dat is waar zoekmachine optimalisatie (SEO) om de hoek komt kijken. SEO is het proces van het optimaliseren van de inhoud van je website om hoger te scoren in de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s), waardoor er meer verkeer naar je site komt. Hoewel veel bedrijven interne marketingteams hebben, kan het voordelig zijn om een gespecialiseerde SEO-freelancer in te huren om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel bespreken we de voordelen van het inhuren van een gespecialiseerde SEO freelancer voor de groei van uw bedrijf en waarom het de moeite waard is om dit te overwegen. Van meer websiteverkeer tot verbeterde leadgeneratie, een ervaren SEO freelancer kan uw bedrijf helpen nieuwe hoogten te bereiken in de digitale wereld.

  Wat is SEO?

  SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is het proces om de inhoud van je website te optimaliseren om hoger te scoren in zoekresultaten van zoekmachines. Dit wordt gedaan door relevante zoekwoorden en -zinnen te gebruiken in je content, het verbeteren van de gebruikerservaring van je website en het verkrijgen van inkomende links van andere websites. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je meer verkeer naar je website trekken en potentiële klanten bereiken.

  Waarom hebben bedrijven SEO nodig?

  Met meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag op Google alleen al, is het duidelijk dat mensen zoekmachines gebruiken om antwoorden op hun vragen te vinden en om producten of diensten te vinden die ze nodig hebben. Als je website niet op de eerste pagina van zoekresultaten verschijnt, is de kans groot dat potentiële klanten je niet vinden en naar je concurrenten gaan. Door SEO te gebruiken, kun je hoger scoren in zoekresultaten en meer verkeer naar je website trekken. Dit kan leiden tot meer conversies, omzet en klanten voor je bedrijf.

  De voordelen van het inhuren van een SEO-specialist freelancer

  Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het inhuren van een gespecialiseerde SEO-freelancer om je bedrijf te laten groeien. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Expertise en ervaring

  Een gespecialiseerde SEO-freelancer heeft de expertise en ervaring om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Ze hebben kennis van de nieuwste SEO-trends en -technieken en weten hoe ze deze effectief kunnen toepassen op je website. Dit kan resulteren in hogere zoekmachine rankings, meer verkeer naar je website en uiteindelijk meer conversies en omzet.

  2. Meer tijd en middelen

  Als je een interne marketingteam hebt, zijn er mogelijk beperkte middelen en tijd om aan SEO te besteden. Door een gespecialiseerde SEO-freelancer in te huren, kun je gebruikmaken van hun tijd en middelen om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit kan resulteren in snellere en effectievere resultaten dan wanneer je interne team dit zou moeten doen.

  3. Flexibiliteit

  Een gespecialiseerde SEO-freelancer biedt flexibiliteit in termen van werkschema’s en projectomvang. Je kunt ze inhuren voor specifieke projecten of voor een bepaalde periode, afhankelijk van je behoeften. Dit kan voordeliger zijn dan het inhuren van een fulltime SEO-medewerker die mogelijk niet de flexibiliteit biedt die je nodig hebt.

  4. Betere ROI

  Door te investeren in SEO, kun je een betere Return on Investment (ROI) behalen dan bij andere marketingkanalen. Dit komt omdat SEO gericht is op het aantrekken van organisch verkeer naar je website, wat kan leiden tot een hogere conversieratio en uiteindelijk meer omzet voor je bedrijf.

  Hoe kan een SEO-specialist freelancer je bedrijf laten groeien?

  Een gespecialiseerde SEO-freelancer kan je bedrijf op verschillende manieren laten groeien door je website te optimaliseren voor zoekmachines. Hier zijn enkele manieren waarop ze dit kunnen doen:

  1. Verbeterde zoekmachine rankings

  Een gespecialiseerde SEO-freelancer kan je website optimaliseren voor zoekwoorden en -zinnen die relevant zijn voor je bedrijf en doelgroep. Door deze zoekwoorden op strategische plaatsen op je website te gebruiken, kan de freelancer je website hoger laten scoren in zoekresultaten van zoekmachines. Dit kan resulteren in meer verkeer naar je website en uiteindelijk meer conversies en omzet.

  2. Betere gebruikerservaring

  Een gespecialiseerde SEO-freelancer kan ook de gebruikerservaring van je website verbeteren door te zorgen voor een snellere laadtijd, een gemakkelijkere navigatie en een aantrekkelijker ontwerp. Dit kan leiden tot meer tevreden bezoekers en een hogere conversieratio.

  3. Inkomende links

  Een gespecialiseerde SEO-freelancer kan ook werken aan het verkrijgen van inkomende links van andere websites naar je website. Dit kan je website autoriteit verhogen, wat kan resulteren in hogere zoekmachine rankings en meer verkeer naar je website.

  4. Contentoptimalisatie

  Een gespecialiseerde SEO-freelancer kan ook je content optimaliseren voor zoekmachines door relevante zoekwoorden en -zinnen op te nemen in je blogposts, productbeschrijvingen en andere pagina’s op je website. Dit kan resulteren in hogere zoekmachine rankings en meer verkeer naar je website.

  Hoe vind je de juiste SEO-specialist freelancer voor je bedrijf?

  Als je besluit om een gespecialiseerde SEO-freelancer in te huren, zijn er enkele stappen die je kunt nemen om de juiste freelancer voor je bedrijf te vinden:

  1. Zoek online

  Begin met het zoeken naar SEO-freelancers online. Je kunt platforms zoals Upwork, Freelancer en Fiverr gebruiken om freelancers te vinden die gespecialiseerd zijn in SEO.

  2. Bekijk portfolio’s

  Bekijk de portfolio’s van de freelancers die je overweegt. Dit kan je helpen om hun werk te beoordelen en te zien of het past bij de stijl en het niveau van jouw bedrijf.

  3. Lees reviews

  Lees de reviews van eerdere klanten om te zien wat ze van de freelancer vinden en hoe tevreden ze waren met het werk dat is geleverd.

  4. Stel vragen

  Stel vragen aan de freelancer om hun expertise en ervaring te beoordelen. Dit kan je helpen om te bepalen of ze geschikt zijn voor je bedrijf en werk.

  Vragen om te stellen voordat je een SEO-specialist freelancer inhuurt

  Voordat je een SEO-freelancer inhuurt, zijn er enkele belangrijke vragen die je moet stellen om ervoor te zorgen dat je de juiste persoon voor de klus hebt:

  1. Wat is je ervaring met SEO?

  Vraag de freelancer naar hun ervaring met SEO en hoe ze dit hebben toegepast op eerdere projecten. Dit kan je helpen om hun expertise te beoordelen en te bepalen of ze geschikt zijn voor je bedrijf.

  2. Hoe meet je succes voor SEO-projecten?

  Vraag de freelancer hoe ze de succesmetingen van hun SEO-projecten uitvoeren. Dit kan je helpen om te begrijpen hoe ze de resultaten van hun werk evalueren en hoe ze het succes van jouw project zullen meten.

  3. Hoeveel tijd besteed je aan communicatie?

  Vraag de freelancer hoeveel tijd ze aan communicatie zullen besteden en hoe vaak je updates kunt verwachten. Dit kan je helpen om te begrijpen hoe betrokken ze zullen zijn bij het project en hoe goed ze communiceren.

  Misverstanden over het inhuren van een SEO-specialist freelancer

  Er zijn enkele veelvoorkomende misverstanden over het inhuren van een gespecialiseerde SEO-freelancer. Hier zijn enkele van de belangrijkste misverstanden:

  1. SEO is een eenmalige klus

  SEO is geen eenmalige klus. Het is een voortdurend proces dat tijd en inspanning vergt om resultaten te behalen en te behouden.

  2. SEO is te duur

  SEO kan inderdaad duur zijn, maar het kan ook een zeer effectieve marketingstrategie zijn met een hoog rendement op investering. Het inhuren van een gespecialiseerde SEO-freelancer kan voordeliger zijn dan het inhuren van een fulltime SEO-medewerker.

  3. SEO is niet belangrijk

  SEO is van cruciaal belang voor elk bedrijf dat online aanwezig is. Het kan helpen om meer verkeer naar je website te trekken, meer conversies te genereren en uiteindelijk meer omzet voor je bedrijf te genereren.

  De kosten van het inhuren van een SEO-specialist freelancer

  De kosten van het inhuren van een gespecialiseerde SEO-freelancer kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de freelancer, de omvang van het project en het aantal uren dat aan het project wordt besteed. Het is belangrijk om te investeren in een ervaren en deskundige freelancer om de beste resultaten te behalen.

  Conclusie

  Het inhuren van een gespecialiseerde SEO-freelancer kan een slimme zet zijn voor elk bedrijf dat online aanwezig is. Met hun expertise en ervaring kunnen ze je website optimaliseren voor zoekmachines, meer verkeer naar je website trekken en uiteindelijk de groei van je bedrijf stimuleren. Door de juiste freelancer te vinden en de juiste vragen te stellen, kun je de beste resultaten behalen voor je bedrijf en je online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

  Wat kan ik als SEO freelancer voor jullie betekenen?

  Iedereen die een beetje door mijn website klikt, zal al snel zijn wat de mogelijkheden zijn bij SEOProfessor. Toch wil ik op deze pagina nog even in het kort vertellen op welke gebieden ik allemaal kan helpen bij het verbeteren van elke website.

  1. Trefwoordenonderzoek

   Een goed trefwoordenonderzoek is in vele gevallen het startpunt van een SEO campagne. Het is belangrijk om goed te kijken waar de klant op zoekt. Of dit nou een consument is of een zakelijke klant, ze gebruiken allemaal specifieke zoektermen in Google. Middels een trefwoordenonderzoek gaan we kijken wat deze zoektermen zijn en hoe groot de kans is om hier resultaat op te halen. Op basis van dit trefwoordenonderzoek is het tijd om verder te kijken.

  2. SEO Advies

   Sommige bedrijven hebben de zaakjes vrij goed in orde en willen een SEO advies om de puntjes op de i te zetten. Dit is ook iets waar ik bij kan helpen. Ik heb in de afgelopen jaren diverse websites gezien en weet wat er nodig is om de vindbaarheid te verbeteren. Door middel van een SEO advies kan ik een bedrijf een handje helpen om de vindbaarheid te verbeteren. De tijd die hierin gestoken moet worden is volledig afhankelijk van de site grootte en de wensen van de klant. Het kan al vanaf een uur, maar hoe meer tijd erin gaat zitten, hoe uitgebreider het advies is. Hier zit ook uiteraard een maximum aan. Bij kleine website is er maar een beperkte mogelijkheid om advies over te geven. Ik zal dan ook nooit langer rekenen dan nodig is. Indien gewenst kan ik in dit advies ook meenemen op welke punten ik zelf bij kan dragen.

  3. Copywriting

   Zodra we weten op welke trefwoorden de focus moet liggen, is het tijd om aan de slag te gaan met de copywriting. Copywriting kan op diverse manieren gedaan worden. Zo kan ik landingspages schrijven, maar ook teksten voor de homepage of blog artikelen behoren tot de mogelijkheden. Dit zal allemaal gebeuren volgens de SEO richtlijnen, maar hierbij verlies ik nooit de lezer uit het oog. Ik vind het belangrijker dat een tekst leesbaar is, dan dat het volgepropt wordt met trefwoorden. Daarom schrijf ik de teksten altijd zodat ik ze zelf ook fijn vind om te lezen.

  4. Technische SEO Audit

   Soms staat de website al helemaal strak op het content-vlak. Dan is er nog altijd de mogelijkheid om een technische SEO audit uit te voeren. Hiervoor zal ik echt in de structuur van een website duiken en op basis van mijn bevindingen een advies doen om de website te verbeteren. Ben je benieuwd wat ik op dit vlak voor jullie kan betekenen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op!

  5. SEO Training

   Nadat ik mijn SEO werkzaamheden heb gedaan voor jullie bedrijf, kan ik ook nog helpen bij het verbeteren van het kennisniveau binnen het bedrijf. Het kan helpen als alle collega’s op de hoogte zijn van het nut van SEO en op welke manier zij bij kunnen dragen aan een betere vindbaarheid. In veel gevallen kunnen ook niet SEO specialisten toch een goede bijdrage leveren. Daar heb ik een SEO training voor samengesteld, waarbij ik via Teams of Google Meet het hele team in een keer kan trainen.

  6. Linkbuilding

   Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. De vindbaarheid van elke website wordt voor een deel bepaald door het linkprofiel. Het verzamelen van kwalitatieve relevante links naar je website is van groot belang. Dit is echter wel een klus waar heel veel tijd in gaat zitten om het goed te doen. Het hebben van de juiste connecties kan hier heel erg bij helpen. Daarom heb ik besloten een samenwerking aan te gaan met een specialistisch bureau. Dit bureau is uitermate geschikt in het binnen halen van de juiste links. Mocht een klant echt willen dat ik het zelf doe is dit bespreekbaar. Ik zal echter altijd in eerste instantie adviseren om het via dit bureau te doen. Zelf zit ik hier dan tussen als mediator, dus de klant krijgt nog altijd gewoon 1 factuur van mij en ik betaal dit dan weer door aan het bureau. Door mijn ervaring op het gebied van linkbuilding en SEO, kan ik goed inschatten welke links goed zijn en welke niet. Het bureau overlegt daarom altijd eerst met mij waar ze de links willen plaatsen. Ik deel dit dan met mijn klant en zal hier ook eerlijk advies in geven.

  7. WordPress website bouwen

   Naast de specifieke SEO werkzaamheden, kan ik ook helpen bij het bouwen van een WordPress website. Ik heb in de afgelopen jaren diverse WordPress websites gebouwd met veel plezier. Mocht je echt een top of the bill website willen, zal ik altijd adviseren om veel geld uit te geven aan een designer en webbouwer. Mocht je voor een beperkt budget toch een functionele en mooie website willen? Laten we dan eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ga met veel plezier voor jullie aan de slag om jullie WordPress website te bouwen.

  8. Website fotografie

   Als ik een WordPress website ga bouwen, is het belangrijk dat er mooie foto’s op de website komen te staan. Nou ben ik zelf geen fotograaf, maar heb ik wel goed contact met fotografen die mij hierbij kunnen helpen. Daarom heb ik besloten ook website fotografie aan te bieden, dit kan ik gewoon meenemen in de offerte en ik zal alles zelf met mijn klanten afhandelen. Daarna regel ik het ook zelf met de fotograaf, zodat mijn klant hier verder geen omkijken naar heeft.

  9. Google Adwords en Shopping

   Als freelance SEO specialist heb ik wel wat kennis van Google Adwords. Ik ben hier echter geen specialist in. Daarom heb ik besloten ook voor Google Adwords en Shopping samen te gaan werken met specialistische freelancers. Net als bij fotografie kan ik dit zelf met de freelancers opnemen, maar voor Adwords is het vaak wel belangrijk dat er een goed contact is tussen opdrachtgever en freelancer. Daarom adviseer ik vaak dat de klant zelf het contact met de Adwords specialist doet. Ik zal jullie dan koppelen aan de SEA specialist waarvan ik denk dat deze het beste resultaat kan behalen.

  3 redenen om met mij samen te werken

  Ik ben me er bewust van dat het misschien raar over kan komen om het te hebben over samenwerken. Als een bedrijf mij inhuurt, ben ik toch degene die het werk doet, en betaald het bedrijf mij voor de uren die ik maak. Dit klinkt niet echt als samenwerken, maar toch zie ik het wel echt als een samenwerking. Een klant kan mij de opdracht geven en inlog van het CMS en dan wachten tot ik klaar ben met mijn werk. Als dit prettig is voor de klant, ben ik hier uiteraard bereid toe. Maar zelf heb ik toch de voorkeur voor een echte samenwerking. Hierin doe ik uiteraard wat er van mij verwacht wordt, maar ik doe dit graag samen met mijn klant. Ik wil echt alles weten over het bedrijf en de doelstellingen. Hieronder geef ik vijf redenen waarom het een goed idee is om met mij samen te gaan werken.

  1. Eerlijkheid staat voorop

  Dit is voor mij een heel belangrijk punt. Ik vind het belangrijk dat zowel de klant, als ikzelf altijd eerlijk naar elkaar kunnen zijn. Dit kan op vele manieren. Zo is het wel eens gebeurd dat een potentiële klant mij benaderde met een leuke opdracht, maar dat ging om een opdracht waarvan ik zeker wist dat ik daar niet het optimale resultaat uit kon halen. Dan kan ik ervoor kiezen om de opdracht aan te nemen en het geld te pakken, maar ik heb de klant eerlijk gezegd dat het mij beter lijkt om voor een andere partij te kiezen. Als de klant er dan uiteindelijk toch voor kiest om met mij te gaan samenwerken ga ik er alles aan doen om het uiterste eruit te halen.

  Een ander voorbeeld betreft het kiezen van de juiste trefwoorden. Sommige klanten hebben al helemaal in kaart op welke trefwoorden ze gevonden willen worden. Het kan voorkomen dat uit een trefwoordenonderzoek hele andere trefwoorden naar boven komen. Dan kan ik ervoor kiezen om braaf de trefwoorden van de klant te gebruiken, of ik ga in overleg om aan te geven dat het vanuit SEO oogpunt beter is om andere trefwoorden te gebruiken. Ik zal in alle gevallen voor optie 2 kiezen. Ik leg duidelijk aan de klant voor waarom ik denk dat het beter is om andere trefwoorden te gebruiken.

  2. Flexibiliteit

  Als freelancer ben ik erg flexibel. Ik vind het belangrijk om altijd volgens een bepaalde planning te werken, maar als er iets belangrijks tussendoor komt, ben ik altijd bereid mee te denken. In de tijd dat ik nu als freelance SEO specialist aan het werk ben, heb ik gemerkt dat dit erg gewaardeerd wordt. Vaak gaat het om kleine klusjes, die ik even snel ergens tussendoor op kan lossen. Ik merk dat mijn klanten hier erg blij mee zijn. Indien het om een grotere klus gaat die niet zo even tussendoor kan, laat ik dit altijd weten aan de klant en geef ik ook direct aan wanneer ik hier wel mee aan de slag kan.

  3. Kennis van zaken

  Tijdens mijn afstudeerstage in 2006 kwam ik voor het eerst met SEO in aanraking. In de jaren die volgde heb ik bij een zoekmachine marketing bureau gewerkt, waarna ik een aantal jaar als online marketeer aan de slag ging. In de zomer van 2013 ging ik voor het eerst als fulltime SEO specialist aan de slag. Ik ben altijd de enige SEO specialist geweest binnen de bedrijven waar ik werkte, waardoor ik altijd de volledige verantwoordelijkheid had om de rankings te verbeteren. Hierdoor heb ik er vanaf het begin voor gekozen om mij continue te blijven verdiepen in de materie. Op wekelijkse basis lees ik de meest belangrijke SEO berichten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Hierdoor zorg ik ervoor dat mijn SEO kennis altijd volledig up-to-date is.