SEO Training

Tijdens mijn jobs als SEO Specialist was ik altijd de enige SEO specialist werkzaam voor mijn werkgever en in vele gevallen ook de eerste. Dit zorgde er vaak voor dat er bij de collega’s een ernstig gebrek aan SEO kennis was. Om ervoor te zorgen dat het hele bedrijf mee gaat in de flow om met het hele bedrijf ervoor te zorgen dat de site beter gaat ranken heb ik veel SEO trainingen gegeven. In het verleden vaak op kantoor, de laatste tijd voornamelijk via Teams. Deze ervaring wil ik graag delen  met bedrijven die het kennis niveau in het geheel willen verbeteren met mijn SEO Training.

Neem contact met mij op!

Interactieve online SEO training

Mijn online SEO training bestaat niet uit het versturen van een standaard filmpje. Ik denk dat mijn klanten er meer baat bij hebben als dit via een online tool zoals Teams of Google Meet gaat. Dit zorgt ervoor dat het echt een interactieve training wordt. Ik begin mijn training met een powerpoint presentatie aangepast aan het bedrijf van mijn klanten. Daarmee zorg ik ervoor dat alle werknemers en training deelnemers ook echt meteen het nut inzien van de training.
Tijdens de training is er altijd voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Hierdoor wordt mijn SEO training echt een interactieve sessie, met als doel om alle deelnemers de importantie van SEO bij te brengen. Er is vaak in elke geleding van het bedrijf wel iets wat er gedaan kan worden om bij te dragen aan een betere vindbaarheid. Door deze training hoop ik dat iedereen in zijn of haar functie echt na gaat denken wat ze kunnen doen om hieraan mee te helpen.

Training boeken?

Wil je een training boeken om jouw medewerkers en collega’s meer inzicht te geven op het gebied van SEO? Klik dan op de onderstaande knop en neem contact met mij op!

Boek een SEO Training

Mijn technische audit ervaring

Hoe kan ik een SEO training boeken?

Neem contact op met SEOProfessor om direct een SEO training te boeken.

Wat is het niveau van de SEO training?

Het niveau van de SEO training ligt volledig aan het aanwezige niveau van de cursisten. Is er al een basiskennis aanwezig, of moeten we helemaal van scratch beginnen? Het niveau van de training pas ik hierop aan.