Links zijn essentieel!

In mijn carrière als SEO Specialist ben ik er steeds meer achter gekomen hoe waardevol linkbuilding is. Linkbuilding is op te delen in intern en extern. Met mijn ervaring kan ik heel goed inschatten welke links waardevol kunnen zijn voor jouw website. Maar ik heb ook gezien hoe het verkrijgen van de verkeerde links een slechte invloed hebben op de vindbaarheid.

Interne linkstructuur

Een goede interne link structuur is zeer belangrijk voor elke website. Hiermee geef je aan Google aan welke pagina’s van belang zijn. Ik kan hierin goed adviseren en indien gewenst kan ik dit ook doorvoeren. Dit zal ervoor zorgen dat de website bezoekers makkelijker door jouw website kunnen navigeren.

Externe linkbuilding

Extern kan je zo uitgebreid doen als je maar wilt. Dit is ook heel erg afhankelijk van het budget. Het is nodeloos te zeggen dat een groter budget voor betere links zorgt. Ik kan hierin helpen om te zorgen dat er meer kwalitatieve links naar jouw website komen. Indien het budget toereikend genoeg is kan ik ook bemiddelen met specialistische bureaus. Ik zal hierover altijd eerlijk communiceren, zodat je het meeste waar krijgt voor je geld.

Neem contact met mij op!

Mijn linkbuilding ervaring

Het laatste linkbuilding nieuws