WordPress plugins | Mijn top 3 favoriete plugins

Yoast wordpress plugins

Iedereen die WordPress gebruikt is bekend met het fenomeen plugins. Plugins zijn hulpmiddelen om een WordPress website beter te laten functioneren. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een WordPress plugin voor beschikbaar. Ik heb de laatste tijd veel vragen gekregen welke WordPress plugins in mee werk. Daarom heb ik besloten dit artikel te schrijven en mijn top 3 favoriete plugins te bespreken.

Top 3 WordPress plugins

Hier geef ik in willekeurige volgorde mijn 5 favoriete WordPress plugins.

1. Yoast

Yoast is een plugin die u helpt met het verbeteren van de SEO prestaties van uw website. Als SEO specialist ben ik zelf zeer tevreden met deze plugin. Ik kan mij heel goed voorstellen dat deze tool een heel goed hulpmiddel is voor mensen die minder ervaring hebben met SEO. Ik raad dan ook iedereen aan om de Yoast plugin te downloaden en hiermee aan het werk te gaan.

2. Contact form 7

Als u er waarde aan hecht dat uw websitebezoekers contact met u op kunnen nemen is Contact form 7 de ideale plugin. Deze plugin biedt u de kans om een contactformulier volledig naar eigen wens in te richten. U kunt precies aangeven welke informatie de website bezoeker moet invullen en welke gegevens daarvan echt verplicht moeten zijn. In de back-end van uw WordPress website geeft u een emailadres op waar het formulier naartoe verstuurd moet worden.

3 Klassieke editor

Dit is voor veel mensen misschien een rare keuze, maar voor mij is het heel vanzelfsprekend. De klassieke editor plugin zorgt ervoor dat uw back-end editor eruit ziet zoals in het verleden. Ik heb in de afgelopen jaren veel met WordPress en ik ben van mening dat de klassieke editor veel gebruiksvriendelijker. Het schrijven van pagina’s en artikelen is in mijn ogen veel makkelijker te doen met de klassieke editor.

Dit zijn mijn drie favoriete plugins van dit moment. Ik ga de komende maanden nog veel meer met WordPress werken dan in het verleden, dus er is een kans dat in de toekomst een uitbreiding op deze lijst komt.

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.