SEOProfessor nu fulltime beschikbaar als SEO freelancer

SEO Specialist

De titel van deze blog zegt het al, ik ben vanaf nu fulltime beschikbaar als SEO Freelancer. Waar ik bij het opstarten van SEOProfessor nog de keuze maakte om vier dagen in loondienst te werken en één dag als freelancer, heb ik nu de keuze gemaakt om volledig te gaan freelancen. Het is een sprong in het diepe, maar wel eentje die ik met veel vertrouwen neem.

13 bijzondere maanden

Het is nu precies dertien maanden geleden dat ik mijn baan verloor vanwege het coronavirus. In de afgelopen maanden is er veel gebeurd, veel meer dan ik zelf had verwacht. Zo ben ik na diverse sollicitatiegesprekken in oktober 2020 aan een baan begonnen, waar ik zelf eigenlijk al van wist dat deze niet bij mij paste. Ik wilde echter toch graag weer aan het werk, dus heb deze baan wel aangenomen. Dit gaf mij de mogelijkheid om weer mijn eigen geld te verdienen. Daarnaast is het vanuit een baan verder zoeken net wat makkelijker, dan vanuit werkloosheid. Ook gaf het mij de mogelijkheid om SEOProfessor op te starten en voor één dag in de week te gaan freelancen. Na 3 maanden kreeg ik een baan aangeboden bij The Cookware Company, waar ik begin februari van dit jaar ben begonnen.

The Cookware Company

Het is pas een half jaar geleden dat ik begonnen ben bij The Cookware Company. Ondanks dat ik nu alweer weg ga, heb ik helemaal niks slechts over dit mooie bedrijf te zeggen. Vanaf het begin ben ik hier heel goed opgevangen en heeft het bedrijf er alles aan gedaan om mij thuis te laten voelen. Ik heb meerdere inspirerende speeches meegekregen en ben echt helemaal overtuigd van het doel van The Cookware Company om de branche volledig PFAS Vrij te maken. Ik zou iedereen dan ook adviseren om zich te verdiepen in PFAS, wat dit voor onze gezondheid betekent en waarom we allemaal over moeten gaan naar pfas vrij.

Fulltime SEO freelancen

Ik erg goed opgevangen ben binnen The Cookware Company, maar toch heb ik besloten om deze spannende stap te zetten. Toen ik mijn baan verloor hebben we in overleg besloten dat ik voor een paar uur per week als freelancer betrokken blijf. Dit is in het afgelopen jaar zo goed gegaan, dat de laatste twee maanden heel goed zijn geweest voor het bedrijf. Daarom hebben ze mij gevraagd mijn uren op te schalen. Dit zorgt ervoor dat ik genoeg vaste uren kan krijgen in de komende maanden om de gok te wagen. Nu heb ik een bepaalde zekerheid, waarbij ik ook nog genoeg uren over heb om op te vullen. Schroom dus niet contact met mij op te nemen als u ook hulp kunt gebruiken bij het verbeteren van de vindbaarheid van uw website.

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.