SEOProfessor.nl de introductie

SEOProfessor in actie, SEO Freelancer

Welkom op de blog van SEOProfessor.nl! Ik ben Stefan Balkenende, een freelance SEO Specialist uit Lisse. In dit artikel wil ik mijzelf graag bij u introduceren.

“Good SEO work only gets better over time. It’s only search engine tricks that need to keep changing when the ranking algorithms change.” – Jill Whalen (@jillwhalen), WhatDidYouDoWithJill.com

Om dit artikel overzichtelijk te houden heb ik besloten het op te delen in drie onderwerpen. Mijn privéleven, mijn schooltijd en mijn carièrre!

SEOProfessor privé

Wie ben ik nou echt? Ik ben Stefan Balkenende, geboren op 30 Januari 1985. Ik woon in mn eigen appartementje in Lisse. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport! Ik besteed veel tijd aan zowel het zelf actief beoefenen als het kijken van sport. Voetbal is toch wel de hoofdmoot, maar er is een hele waslijst met andere sporten waar ik van kan genieten.

Schooltijd

Toen ik in de lente van 2002 mijn HAVO opleiding afrondde, wilde ik naar de hogeschool voor journalistiek in Utrecht. Helaas was ik te laat met inschrijven en was ik gedwongen een andere keus te maken. Een jaar niks doen was voor mij namelijk geen optie. De keuze viel uiteindelijk voor de HBO opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool INHolland in Haarlem. In het derde jaar heb ik de afstudeerrichting Experience Marketing gekozen. Ik heb mijn afstudeerstage bij James4You.nl gedaan en heb hierna mijn diploma gehaald met de volgende onderdelen:

Verplichte onderdelen: Cultuur- en taaltrainingen; Economie, management en commercieel recht; ICT en International Business; ICT- en taaltrainingen; Management, accounting en commercieel recht; Management, accounting en statistische analyse; Marktonderzoek en taaltrainingen; training en vaardigheden; verkoop- en taaltrainingen.

Keuze-onderdelen: E-business; Management & organisatie; Sportmanagement; Strategische marketing

Projecten: Branding project; Businessplan; Excursie buitenland; Export project; Interne Bedrijfsanalyse; Project Experience Marketing.

Stages: Snuffelstage bij 2Contact; meewerkstage bij Auto-Interactive BV en afstudeerstage bij James4You.

Carièrre

Nadat ik mijn afstudeerstage bij James4You heb gedaan, werd ik gevraagd om daar te blijven werken. Anderhalf jaar heb ik bij James4You meegewerkt in de dagelijkse gang van zaken. Daarna heb ik besloten om weg te gaan en op zoek te gaan naar een meer uitdagende baan. Deze vond ik bij Proseo, waar ik mijn eerste stappen in de zoekmachine marketing wereld heb gezet. Ik begon hier als Adwords medewerker, maar ben ik de loop van de tijd steeds meer SEO gerelateerde werkzaamheden gaan doen. Na Proseo ben ik bij Adver-Online BV als online marketeer gaan werken.

Uiteindelijk heb ik besloten mij meer te gaan verdiepen op het SEO en ben ik naar SHUZ gegaan als SEO marketeer. Na 3 jaar kreeg ik de kans om bij Livefootballtickets.com aan de slag te gaan, waar ik mijn hobby met mijn werk kon combineren. Dit aanbod kon ik dan ook niet afslaan. Na bijna 5 jaar bij Livefootballtickets kwam Covid-19 en was mijn functie niet meer houdbaar. In die tijd is het idee ontstaan om naast het zoeken van een nieuwe baan, mijzelf ook als Freelance SEO Specialist aan te bieden.

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.