SEO Specialist zoekt werk!

SEO Specialist

Nadat ik met heel veel plezier vijf jaar bij Livefootballtickets.com heb gezeten, ben ik door de Coronacrisis mijn baan kwijt geraakt. Aangezien er geen fans bij voetbalwedstrijden aanwezig mogen zijn, is de handel bij Livefootballtickets.com al een tijdje tot een nulpunt gedaald. Daarom ben ik per 1 Juli beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als SEO Specialist.

Wat zoek ik als SEO Specialist?

Ik hoop een leuke nieuwe uitdaging te vinden aan klantzijde. Hierbij heb ik een duidelijke voorkeur voor een E-Commerce omgeving. Ik vind het fijn om met mijn werkzaamheden een directe invloed te hebben op de omzet van een bedrijf. Ik woon zelf in Lisse, dus mijn zoektocht is vooral gericht op de omgeving van Amsterdam en Den Haag. Mijn voorkeur gaat uit naar een SEO functie van 32 uur per week, maar ook een contract van meer uur is voor mij zeker bespreekbaar. Wilt u meer weten?

Werkgeversmarkt

Het is op dit moment overduidelijk een werkgeversmarkt. Covid-19 heeft de hele vacaturemarkt overhoop gehaald. Dit is top voor werkgevers, maar voor mij als werkzoekende is het een vervelende bijkomstigheid. In de afgelopen periode heb ik diverse sollicitaties verstuurd. Ik ben er eerlijk gezegd best wel van in shock hoe slecht werkgevers hun recruitment op orde hebben. Ik heb inmiddels meer dan 20 sollicitaties verstuurd, slechts in 1 geval heb ik vrij snel antwoord gekregen dat het betreffende bedrijf al een voorkeurskandidaat had. Bij 1 groot Nederlands bedrijf kreeg ik een snelle reactie met het verzoek om wat meer informatie, daar heb ik meteen op geantwoord, het is nu een kleine 2 weken later en ik heb daar niks meer van gehoord.

Ook heb ik een mail gehad van een bedrijf wat dankzij Corona erg goede zaken doet. Deze heeft mij 4 weken lang gemaild dat ze een gesprek met mij willen, maar uiteindelijk hebben ze nooit contact met mij opgenomen. Nog erger is een geval waarbij is al een gesprek heb gehad met het bedrijf via Google Hangouts. Ze hadden diezelfde week nog meerdere gesprekken, maar zouden mij binnen een week laten weten wat de status was. U raad het al, we zijn nu drie weken verder en ik heb niks meer gehoord. Heeft u uw zaken wel op orde en bent u op zoek naar een SEO Specialist? Neem dan direct contact met mij op!

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.