Toen Level Up Academy, een vooraanstaande online taalschool gespecialiseerd in het Nederlands, hun online zichtbaarheid wilde vergroten, hadden ze mijn expertise nodig. Ze wilden dat meer mensen hun unieke en interactieve manier van lesgeven ontdekten, en ik was er om ze te helpen die doelen te bereiken.

Ik ben diep gedoken in de wereld van Level Up en heb me gericht op twee essentiële SEO-taken: het optimaliseren van meta tags en het opzetten van een effectief intern linkprofiel. Dankzij deze aanpassingen is niet alleen hun zichtbaarheid in zoekmachines toegenomen, maar ook de algehele gebruikservaring op hun website.

Het was geweldig om te zien hoe studenten nu gemakkelijker door de site navigeerden, sneller relevante informatie vonden en zich met meer vertrouwen inschreven voor hun cursussen. Ik ben trots dat ik heb mogen bijdragen aan het versterken van de online aanwezigheid van Level Up Academy, waardoor nu nog meer studenten hun innovatieve benadering van taalonderwijs kunnen ontdekken.

Ben jij ook op zoek naar een SEO boost voor jouw website? Laten we samenwerken en jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen! Wil je Nederlands leren? Neem dan zeker een kijkje bij Level Up Academy!