In de zomer van 2002 ben ik aan de hogeschool INHolland te Haarlem begonnen met mijn HBO opleiding Commerciële Economie. In September 2003 kreeg ik hier mijn Bachelor en uiteindelijk heb ik op 13 Juli 2006 mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

De opleiding Commerciële Economie aan Hogeschool Inholland Haarlem is een uitstekende keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bedrijfsleven en marketing. Deze vierjarige hbo-opleiding leert studenten alles wat ze moeten weten over het creëren en uitvoeren van succesvolle marketingcampagnes en het ontwikkelen van strategieën om de verkoop te stimuleren.

De opleiding biedt een breed scala aan vakken, waaronder marktonderzoek, consumentengedrag, communicatie en sales. Studenten leren hoe ze deze kennis kunnen toepassen op praktische situaties door middel van projecten en stages bij gerenommeerde bedrijven.

Wat de opleiding Commerciële Economie aan Hogeschool Inholland Haarlem uniek maakt, is de persoonlijke aanpak. De docenten zijn ervaren professionals in hun vakgebied en bieden persoonlijke begeleiding aan elke student om hun potentieel te maximaliseren.

Na het afronden van de opleiding zijn studenten goed voorbereid op een carrière in de marketing- en salesindustrie. Ze kunnen werken als marketeer, salesmanager, accountmanager of als consultant voor bedrijven in verschillende sectoren.

Kortom, als je een passie hebt voor marketing en verkoop, is de opleiding Commerciële Economie aan Hogeschool Inholland Haarlem een geweldige optie om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de bedrijfswereld.