Nieuwe baan als SEO Specialist bij The Cookware Company

The Cookware Company

Soms maak je keuzes waarvan later blijkt dat het niet de juiste zijn. Dit heb ik gedaan toen ik in September besloot om als Marketing Consultant bij Softline Solutions te gaan werken. Als ik heel eerlijk naar deze keuze kijk, was het vanaf het begin als geen keus waar ik met de volle 100% achter stond. Op basis van de gesprekken die ik had gevoerd, kreeg ik het idee dat er niet genoeg SEO werk op mij lag te wachten. Ik was op dat moment echter werkloos en ontving een uitkering dus ik moest het aanbod accepteren. Dit deed ik met de hoop dat er toch meer SEO werk te doen was dan werd geschetst. Nu een paar maanden later blijkt dit niet het geval te zijn en ben ik heel blij aan te mogen kondigen dat ik 1 Februari gestart ben als SEO Specialist bij The Cookware Company.

Over The Cookware Company

De naam The Cookware Company zal velen van jullie niet zoveel zeggen. Maar wat nou als ik zeg BK Pannen, Royal van Kempen en Begeer of Greenpan? Dan gaat er vast en zeker een belletje rinkelen. CWC is een Belgisch bedrijf dat hard aan de weg timmert in de cookware markt. Ooit begonnen door 2 vrienden die ontdekte dat anti-aanbakpannen giftige stoffen vrijgeven bij oververhitting. Daardoor zijn ze thermolon pannen gaan ontwikkelen, een keramische anti-aanbaklaag zonder schadelijke PFAS stoffen. Dit is uitgegroeid tot de multinational die het op dit moment is.

Mijn functie

Het zal jullie niet verbazen dat ik als SEO Specialist ben gaan werken. Na mijn korte periode bij Softline Solutions ben ik er nogmaals achter gekomen dat ik mij echt met SEO bezig wil houden. Bij The Cookware Company heb ik daar weer alle ruimte voor. Ik ben de eerste interne SEO Specialist en heb dus alle ruimte om dingen op te pakken. Ik werk van maandag tot en met donderdag bij The Cookware Company. Daarnaast blijf ik beschikbaar als SEO Specialist Freelancer doen.

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.