Funfit.nu | Eerste SEOProfessor project staat live!

Funfit.nu website

Met veel trots kan ik melden dat mijn eerste WordPress website project live staat. Funfit is de sportschool in Lisse en omgeving die zich richt op personal training, small group training en fitness, maar dit alles altijd met een lach. Lachen is tenslotte net als sporten zeer gezond voor elk mens. Op Funfit.nu vinden jullie de nieuwe website!

Eerste SEOProfessor project

Na een aantal maanden van gedwongen werkloosheid met dank aan Corona, ben ik 1 oktober begonnen bij mijn nieuwe baan. Dit was tevens de dag dat ik een afspraak maakte om als Freelance SEO Specialist met SEOProfessor in te schrijven bij de KvK. Ruim 3 weken later op vrijdag de 21e ben ik naar Alkmaar gereden om SEOProfessor officieel te maken. Twee uur na dit gesprek ging ik mijn wekelijkse uurtje trainen bij Funfit. Tijdens deze training raakte ik in gesprek met eigenaar Mark van Marrewijk over de website van Funfit en mijn bezoek aan de KvK. Mark gaf al snel aan dat hij graag gebruik zou maken van mijn diensten. In eerste instantie ging dit om SEO onderhoud, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat Funfit toe was aan een nieuwe website. De oude website was gebouwd op een systeem wat inmiddels niet meer bijgewerkt wordt. Hierdoor was het lastig om nog veel te doen aan de website. Daarom koos Mark ervoor om een nieuwe website te laten bouwen. Ik ben erg blij en trots dat deze website mijn eerste project is geworden.

Funfit.nu

Ik ben begonnen door met Mark te bespreken wat de voordelen van een WordPress website zijn. In tegenstelling tot zijn oude website, is WordPress een systeem wat niet zomaar verdwijnt. Daarnaast is de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het systeem erg belangrijk. Funfit is geen grote sportschool keten en daarom is het belangrijk dat Mark zelf ook in staat moet zijn om dingen aan te passen op de website. Na de keuze voor WordPress heb ik Mark een aantal templates opgestuurd. Uiteindelijk bleek hij een voorkeur te hebben voor de template waar ook mijn voorkeur naar uit zou zijn gegaan. Met deze template ben ik aan te slag gegaan. Nu, een kleine 3 weken nadat we besloten aan dit traject te beginnen, ben ik erg trots dat ik de nieuwe website heb opgeleverd. Het is soms lastig geweest om naast 32 uur in loondienst, genoeg tijd te vinden om hieraan te werken, maar uiteindelijk zijn zowel Mark als ik erg tevreden over het verloop van dit project.

Website Fotografie

Tijdens het bouwen van de website zijn we steeds bewuster geworden van het belang van goeie foto’s. Er stonden wel een aantal foto’s op de oude website en Mark had diverse foto’s liggen, maar deze waren qua formaat niet altijd geschikt om op de website te plaatsen. Na overleg besloten we mijn vriendin in te schakelen om nieuwe foto’s te maken. Zij is al jaren bezig met fotografie en vond het leuk om hierbij te helpen.

Leerproces

Het bouwen van deze website is voor mij een mooi leerproces geweest. Ik heb natuurlijk in het verleden wel meerdere websites gebouwd, maar dit was de eerste keer dat ik er echt een maakte voor een betalende klant. Het was dan ook moeilijk inschatten hoeveel uur dit bijvoorbeeld zou moeten kosten. Mark en ik hebben hier altijd open en eerlijk over gecommuniceerd en zo kwamen we halverwege het project erachter dat er nog iets meer uren bij moesten. Dit zorgt ervoor dat ik bij een volgende offerte een nog meer nauwkeurige inschatting kan maken over het aantal uren wat er nodig is. Ben jij op zoek naar een nieuwe website? Neem dan nu contact met mij!

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.