Officieel beschikbaar als SEO Freelancer in Lisse en omgeving!

SEO Freelancer Stefan Balkenende

Afgelopen vrijdagochtend was het dan eindelijk zover. Om 08:45 uur stapte ik in de auto richting Alkmaar om SEOProfessor officieel aan te melden bij de Kamer van Koophandel. Vanaf vorige week vrijdag ben ik dan ook officieel beschikbaar als SEO freelancer in Lisse en omgeving. Ik sta open voor allerlei verschillende klusjes op SEO gebied. Ter voorbereiding op mijn werk als freelancer heb ik met veel bedrijven gesproken. Tijdens deze gesprekken merkte ik dat vooral de kleinere ondernemers behoefte hebben aan hulp. De grote SEO bureaus zijn vaak toch net even iets te massaal voor een kleine ondernemer. Ik ben dan ook erg blij om te melden dat ik mijn eerste opdrachten al binnen heb. Hierover later meer!

Waarom ik ben begonnen als SEO freelancer

Eind mei kreeg ik te horen dat mijn baan als SEO Specialist bij Livefootballtickets.com niet meer houdbaar was. Ik heb hier vijf jaar lang met heel veel plezier gewerkt en ook vele successen mogen vieren samen met het team. De eerste maanden van dit jaar werden weer record na record neergezet. Toen kwam corona de wereld in en werd al het voetbal afgelast. Nadat het voetbal weer begonnen was, mochten er geen mensen naar het stadion en hierbij lag dan ook alle business stil. Op dat moment was het voor mij meteen duidelijk dat mijn baan geen toekomst meer had helaas. Desondanks ben ik mij volledig in blijven zetten tot het moment kwam dat mijn baan inderdaad onhoudbaar was geworden. Na dit nieuws ben ik geen moment bij de pakken neer gaan zitten en meteen gaan kijken wat mijn volgende stap moest worden. Ik heb meteen besloten dat ik twee kanten op zou gaan.

  1. Voor een deel wilde ik weer terug in loondienst. Het is erg belangrijk om een vast salaris te verdienen in deze rare tijd. Daarom heb ik een intensieve zoektocht gehad naar een nieuwe baan. Deze baan heb ik inmiddels gevonden en daarom werd het tijd voor stap 2.
  2. Het opstarten van SEOProfessor voor mijn werk als SEO freelancer. In de afgelopen jaren heb ik al meerdere keren de vraag gehad via connecties of ik kon helpen met het vindbaar maken van de website. Toentertijd was ik in vaste fulltime loondienst, dus kwam het niet altijd uit. Nu heb ik besloten 4 dagen per week te werken en de vijfde dag ga ik mij volledig inzetten voor mijn eigen klanten.

Ik ben zelf erg enthousiast over deze nieuwe stap in mijn carrière. Een week na het aanmelden bij de KVK heb ik al de eerste facturen mogen versturen, dus het begin is er en ik heb altijd geleerd dat een goed begin het halve werk is. Aangezien ik niet van half werk hou, ben ik van plan om dit verder uit te breiden!

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.