3 SEO podcasts die elke SEO Specialist moet luisteren

SEO Podcasts

Podcasts worden nog steeds altijd maar populairder. Ook in onze branche als SEO specialist ontkom je er niet aan om regelmatig een goede podcast te luisteren. Tijdens het luisteren van weer een interessante, bedacht ik me dat het goed was om mijn favoriete SEO podcasts met jullie te delen.

3 SEO podcasts die je niet mag missen!

In dit artikel bespreek ik 3 SEO podcasts die je als specialist zeker moet gaan volgen. Uiteraard sta ik altijd open voor nieuwe tips en ideeën!

 1. The Recipe for SEO Success

  Ik begin met een Engelstalige podcast gehost door Kate Toon. Kate is een SEO Specialist die in de loop der jaren meerdere awards heeft binnengesleept. Zo was ze onder andere  Nummer. 1 Woman in SEO volgens Serpstat in 2019. The Recipe for SEO Success podcast is een zeer prettige podcast waar elke week een nieuwe gast inzicht geeft in waardevolle SEO informatie.

 2. The Search Engine Journal Show

  Elke SEO en SEA specialist is bekend met Search Engine Journal. Een website waar je altijd op de hoogte gehouden wordt van de laatste nieuwtjes op het gebied van zoekmachine marketing. Uiteraard heeft deze site ook een podcast waar je lekker op je gemak naar kan luisteren. Loren Baker, Brent Csutoras en Danny Goodwin presenteren de podcast om en om en interviewen voornamelijk de grote mensen uit de industrie.

 3. The Growth Room

  The Growth Room is een initiatief van OAK, waarin gastheer Jurjen van der Broek je meeneemt in de wereld van SEO, CRO en content marketing. Ik heb Jurjen de laatste maanden een aantal keer met Jurjen gesproken en hij heeft duidelijk heel van kennis van zaken. De dubbele aflevering met Rand Fishkin laat wel zien hoe hoog de lat van deze podcast is.

Dit zijn 3 SEO podcasts die ik elke specialist zou aanraden om te luisteren. Wat zijn jouw favoriete podcasts? Laat het weten in de comments!

SEO Freelancer Stefan Balkenende

SEO ervaring sinds 2008
Fulltime SEO specialist sinds 2013
Expertises: Copywriting, technische SEO, linkbuilding, on-page SEO, zoekwoorden onderzoek, allround, lokale SEO specialist sinds 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.